Bestellen

Haal onze verse vruchten­sappen in huis in

Neder Sap levert haar verse sappen aan restaurants, hotels, cateringbedrijven en zorginstellingen. Bestel ook gemakkelijk online de lekkerste vruchtensappen van Hollandse bodem.

Zes dagen per
week geleverd

Gratis bezorging
vanaf €250,-

Levering in heel Nederland 

Neder Sap

Om Neder Sap te bestellen maak je een account aan bij Neder Groep. Neder Groep heeft naast Neder Sap meer dan 2.500 producten van Nederlandse boeren en andere voedselmakers in het assortiment. Door de samenwerking met Neder Groep ontzien we het milieu. Jouw sap gaat namelijk mee met andere bestellingen van lokale producten, misschien komen we al bij jou in de buurt 🙂

Offerte
op maat

Wil je een offerte op maat voor een sapdispenser en/of de levering van grote sapvolumes? Neem contact met ons op en vraag een proefpakket aan.

Voor wie is Neder Sap?

Horeca

Spring met onze vruchtensappen in op de groeiende vraag naar verse producten van eigen bodem. Vol van smaak, met een goed verhaal en zowel in fles als grootverpakking verkrijgbaar.

Hotels

Vers vruchtensap bij het ontbijtbuffet? Met één druk op de knop genieten jouw gasten van de lekkerste sappen van eigen bodem. Voor je restaurant of mini-bar bieden we ook handige kleine sapflesjes aan. 

Zorginstellingen

Schenk jouw cliënten of patiënten ook onze betere vruchtensappen. Ze zitten boordevol vitamines en zijn 100% natuurlijk, dus zonder kunstmatige toevoegingen. Dat is toch puur genieten?

Catering

Heerlijke sappen voor evenementen, bijeenkomsten of bedrijfsrestaurants; met Neder Sappen ben je verzekerd van de beste smaak en een constante hoge kwaliteit.