Onze appelsap is een heerlijke, fruitige dorstlesser. Gemaakt van de lekkerste Hollandse appels en direct van het land vers voor jou geperst. Zonder toevoegingen, puur sap uit de Flevopolder.

Van buitenbeentjes

We gebruiken voor onze sap buitenbeentjes. Appels die een deukje of vlekje hebben of net te groot of juist te klein zijn om te verkopen, maar net zo lekker smaken. Zonde toch om weg te gooien?

Uit de polder

Voor onze pure appelsap gebruiken we vooral Elstar. Een lekkere, friszoete appel die veel smaak geeft. Daar voegen we zoetzure, sappige Jonagolds aan toe. De appels komen uit boomgaarden in de Flevopolder. Daar groeien ze in de frisse polderwind, met lekker veel zonlicht. Door de appels dichtbij huis in te kopen zorgen we voor minder kilometers, dat is beter voor het milieu! 

Krijg je dorst van hé? Vraag snel een dorstlessend proefpakket aan:

Wil je een offerte op maat voor een sapdispenser en/of de levering van grote sapvolumes? Neem contact met ons op en vraag een proefpakket aan. Eén van onze vertegenwoordigers laat je graag onze heerlijke sappen proeven.

100% Puur sap

We persen de appels tot de laatste druppel uit. Ongeschild, want ook het jasje van de appel zit boordevol smaak en vitamines. Doordat de appels lekker zoet zijn van zichzelf, zijn er geen suiker, kleur-, geur- of smaakstoffen nodig. Het sap gaat direct de fles in, waardoor jij prachtige, verse appelsap serveert!

Van nature lang lekker

Neder Appelsap is van nature lang houdbaar. Ongeopend kun je een fles of bag tot 1,5 jaar lang bewaren zonder dat de smaak achteruit gaat. Gewoon op een donkere, koele plek. Je hebt dus geen koelruimte nodig voor Neder Appelsap. Na openen blijft de sap op fles nog 3 dagen gegarandeerd lekker, sappen in bags zelfs nog langer omdat hier geen zuurstof bij kan komen! 

Dit krijgen we zonder toevoegingen voor elkaar; heel simpel door het sap te verhitten. Dit dood namelijk alle schadelijke bacteriën. Zodra de sap verhit is verpakken we het direct, in steriele flessen en bags. Zo weten we zeker dat er niks in zit wat er niet in hoort dus ook geen toevoegingen. 100% puur sap dus! 

Hee psst, onze andere sappen al gezien?