Neder Appel-Perensap is een ambachtelijk vruchtensap met een zachte, zoete smaak. Met de lekkerste boomgaardperen uit de Flevopolder en zonder toevoegingen. Puur fruit in een glas dus!

Van eigen bodem

Onze appels en peren halen we dichtbij huis: gewoon uit de boomgaarden in de Flevopolder. Dat zorgt ervoor dat we de herkomst kunnen traceren en controleren. Maar ook dat de appels en peren voor onze sappen geen duizenden kilometers hebben afgelegd, maar maximaal 400 km voordat ze bij jou in een glas zitten. Beter voor de Nederlandse boeren én een stuk beter voor het milieu!

100% Puur sap

In onze flessen en bags zit maar één ingrediënt: fruit. Want met zulke heerlijke appels en peren heb je geen toegevoegde suikers of geur-, kleur- en smaakstoffen nodig. Door het fruit te oogsten als het écht rijp is, zit er veel meer smaak in het fruit. Wat je proeft is dus puur natuur. Boordevol smaak en vitamines! 

En het geheim van ons appel- perensap? Dat zijn de lekkere perensoorten die we  toevoegen aan onze heerlijke appels. We combineren namelijk de fijn zoete en sappige Conference-peer met de volzoete Doyenné du Comice. 

Krijg je dorst van hé? Vraag snel een dorstlessend proefpakket aan:

Wil je een offerte op maat voor een sapdispenser en/of de levering van grote sapvolumes? Neem contact met ons op en vraag een proefpakket aan. Eén van onze vertegenwoordigers laat je graag onze heerlijke sappen proeven.

Van nature lang lekker

Neder Appel- Perensap is van nature lang houdbaar. Ongeopend kun je een fles of bag tot 1,5 jaar lang bewaren zonder dat de smaak achteruit gaat. Gewoon op een donkere, koele plek. Je hebt dus geen koelruimte nodig voor Neder Appel- Perensap. Na openen blijft de sap op fles nog 3 dagen gegarandeerd lekker, sappen in bags zelfs nog langer omdat hier geen zuurstof bij kan komen! 

Dit krijgen we zonder toevoegingen voor elkaar; heel simpel door het verhitten van het sap. Dit dood namelijk alle schadelijke bacteriën die er normaal voor zorgen dat iets overstuur gaat. Zodra de sap verhit is verpakken we het direct in steriele flessen en bags. Zo weten we zeker dat er niks in zit wat er niet in hoort dus ook geen toevoegingen. 100% puur sap dus! 

Hee psst, onze andere sappen al gezien?