Onze appel-rood fruitsap is een versgeperste vruchtensap zonder kunstmatige toevoegingen. Gemaakt van onder meer zachtzoete frambozen en sappige aardbeien uit de betuwe. Dat is elke slok genieten! 

Samen met de natuur

Wist je dat onze fruittelers en sapmakers zo veel mogelijk samenwerken met de natuur? Zo gebruiken ze natuurlijke vijanden van de bladluis en een biologische techniek tegen fruitmotten om de oogst te beschermen. Hierdoor zijn er nauwelijks chemische bestrijdingsmiddelen nodig.

100% Puur sap

Zachtzoete herfstframbozen
In onze rood fruitsap gaan lekker veel verse frambozen. We gebruiken de Kwanza, een herfstframboos met een oranjerode kleur en zachtzoete smaak. We plukken ze met de hand en vlak voor het persen, pas als ze écht goed rijp zijn dus. Dat proef je! Wist je trouwens dat frambozen vol vitamine C zitten? Super gezond dus.

Sappige Hollandse aardbeien
In rood fruitsap horen natuurlijk ook aardbeien. We voegen onder meer de Murano toe. Deze aardbeienplant draagt steeds opnieuw vrucht en groeit in de buitenlucht. Ze zijn lekker sappig, vol van smaak en zitten vol gezonde antioxidanten. Met dank aan de natuur! En weet je wat het mooie is: als dat lekkers groeit dichtbij huis. In de Betuwe. Dat scheelt heel veel transportkilometers. 

Versgeplukte polderappels
Dat lekkere, zachte rood fruit combineren we met pure appelsap uit de Flevopolder. We persen daarvoor friszoete Elstars en zoetzure Jonagolds tot de laatste druppel uit. Ongeschild, want ook het jasje van de appel zit boordevol smaak en vitamines. Doordat de appels van zichzelf lekker zoet zijn, zijn er geen suiker, kleur-, geur- of smaakstoffen nodig.

Krijg je dorst van hé? Vraag snel een dorstlessend proefpakket aan:

Wil je een offerte op maat voor een sapdispenser en/of de levering van grote sapvolumes? Neem contact met ons op en vraag een proefpakket aan. Eén van onze vertegenwoordigers laat je graag onze heerlijke sappen proeven.

Van nature lang lekker

Neder appel-rood fruitsap is van nature lang houdbaar. Ongeopend kun je een fles of bag tot 1,5 jaar lang bewaren zonder dat de smaak achteruit gaat. Gewoon op een donkere, koele plek. Je hebt dus geen koelruimte nodig voor onze appel-rood fruitsap. Na openen blijft de sap op fles nog 3 dagen gegarandeerd lekker, sappen in bags zelfs nog langer omdat hier geen zuurstof bij kan komen! 

Dit krijgen we zonder toevoegingen voor elkaar; heel simpel door het verhitten van het sap. Dit dood namelijk alle schadelijke bacteriën die er normaal voor zorgen dat iets overstuur gaat. Zodra de sap verhit is verpakken we het direct in steriele flessen en bags. Zo weten we zeker dat er niks in zit wat er niet in hoort dus ook geen toevoegingen. 100% puur sap dus! 

Hee psst, onze andere sappen al gezien?