Verpakkingen

Puur sap van Nederlandse bodem,
in 4 handige verpakkingen

Voor elke gelegenheid een verpakking. Voor de een is een klein flesje op tafel handiger, voor de ander een saptap in de koeling. Of je Neder Sap nou serveert in een verpleeghuis óf bij een buffet met onze verpakkingen is er altijd een passende oplossing. Zo vertel je eenvoudig het lokale verhaal van onze pure sappen, op jouw eigen manier.

FLESJES 0,2L

Lekkerder kunnen we het niet maken, wél gemakkelijker. Met dit mooie flesje zet je in een handomdraai lekker, vers vruchtensap op tafel!

FLESSEN 0,75L

Dop eraf en schenken maar. Deze handige fles is ideaal wanneer je af en toe sap serveert. Een geopende fles kun je tot 3 dagen in de koelkast bewaren.

SAPTAP 5L

Een duurzame kartonnen box met een mooie look en handige schenktuit. Zo heb je altijd genoeg sap in huis en serveer je snel en makkelijk een glas vol fruit.

BAG 10L

Voor de grote sap-verbruikers hebben we 10 liter bags. Deze bag plaats je in een sapdispenser, waarna medewerkers of gasten met één druk op de knop een vers glas sap tappen.

Sapdis­pensers

Neder Sap levert je graag een sapdispenser waar onze 10 liter bags in passen. Aan de hand van het aantal sappen in de dispenser adviseren wij een machine. Deze kan vervolgens in een Neder Sap-look of op aanvraag in  jouw eigen huisstijl. Zo past de machine altijd in de stijl van jouw interieur! 

Krijg je dorst van hé? Vraag snel een dorstlessende sap-demonstratie aan:

Wil je een offerte op maat voor een sapdispenser en/of de levering van grote sapvolumes? Neem contact met ons op en vraag een demonstratie aan. Een van onze vertegenwoordigers laat je graag onze heerlijke sappen proeven.