Verpakkingen

Puur sap van Nederlandse bodem,
in 3 handige verpakkingen

Voor elke gelegenheid een verpakking. Voor de één is een klein flesje op tafel handiger, voor de ander een saptap in de koeling. Of je Neder Sap nou serveert in een verpleeghuis óf bij een buffet, met onze verpakkingen is er altijd een passende oplossing. Zo vertel je eenvoudig het lokale verhaal van onze pure sappen, op jouw eigen manier.

FLESJES 0,2L

Lekkerder kunnen we het niet maken, wél gemakkelijker. Met dit mooie flesje zet je in een handomdraai lekker, vers vruchtensap op tafel!

FLESSEN 0,75L

Dop eraf en schenken maar. Deze handige fles is ideaal wanneer je af en toe sap serveert. Een geopende fles kun je tot 3 dagen in de koelkast bewaren.

Sapdis­pensers

Neder Sap levert je graag een sapdispenser waar onze 10 liter bags in passen. De machine kan vervolgens in een Neder Sap-look of op aanvraag in jouw eigen huisstijl. Zo past de machine altijd in de stijl van jouw interieur! 

Krijg je dorst van hé? Vraag snel een dorstlessend proefpakket aan:

Wil je een offerte op maat voor een sapdispenser en/of de levering van grote sapvolumes? Neem contact met ons op en vraag een proefpakket aan. Eén van onze vertegenwoordigers laat je graag onze heerlijke sappen proeven.