Contact

Heb je vragen over onze sappen of sapmachines, de bestelprocedure, betaalmogelijkheden, of over een levering? Neem dan contact op middels onderstaande gegevens of kijk bij veel gestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Alleen vers fruit. Dat is lekker genoeg van zichzelf. Er zijn dus geen extra suikers, geur-, kleur- of smaakstoffen nodig.

We gebruiken fruit van verschillende fruittelers. De meeste van deze telers vind je in de Flevopolder, maar we gebruiken bijvoorbeeld ook aardbeien en frambozen uit de Betuwe. Eén ding is zeker: jouw sap is gemaakt van 100% Nederlands fruit!

Onze sappen blijven 1,5 jaar lekker. Bewaar ze op een droge, koele en donkere plaats. Na openen zijn onze sappen nog 3 dagen houdbaar.

We verhitten de sap kort voordat het in de fles of bag gaat. Dit heet pasteuriseren. Hierdoor zitten er geen schadelijke bacteriën meer in het sap. In een gesloten fles of bag zit geen zuurstof. Daardoor blijft het sap lekker lang houdbaar.

Zeker. Ook grote volumes zijn geen probleem.

Ons fruit groeit in de frisse, Nederlandse buitenlucht. We passen in de boomgaard bijna uitsluitend natuurlijke bestrijdingsmiddelen toe. Denk bijvoorbeeld aan kleine diertjes die schadelijke insecten eten. Voor de gekoelde opslag van het fruit en de productie van de sappen gebruiken we zonne-energie. De productie van onze sappen is hierdoor bijna CO2-neutraal. En omdat al onze sappen uit Nederland komen, is er veel minder transport nodig dan bij de meeste andere sappen.

We leveren onze Neder Sappen via Neder Groep. Daar vind je nog ruim 2.500 lekkere producten van Nederlandse boeren en andere voedselmakers.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een proefpakket aan.

Ja, dat kan. Onze vruchtensappen zijn verkrijgbaar via PuurDichtbij.

Helaas is het Nederlandse klimaat niet geschikt om sinaasappels te telen. Daarom kunnen we je geen sinaasappelsap van eigen bodem leveren. Neem gerust contact met ons op voor het beste alternatief van verder weg.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van nieuwe (seizoens) sappen, nieuwe verpakkingen of andere updates.