Ons verhaal

Uit liefde voor het lekkerste van dichtbij

Nederlanders houden van vruchtensap. We drinken er gemiddeld zo’n twee glazen in de week van. Maar wist je dat veel sappen van ver weg komen? Jammer, want het lekkerste fruit vind je gewoon in Nederland. Blozende appels, stevige peren. Die verwerken we voor jou tot heerlijke, verse sappen. Veel lekkerder én beter voor de wereld om ons heen. Want wat in je glas zit, heeft geen duizenden kilometers afgelegd.

Met hetzelfde gemak een betere sap

Neder Sap levert haar vruchtensappen aan restaurants, hotels, cateraars en zorginstellingen. Onze pure, versgeperste sappen zijn een aantrekkelijk alternatief voor sappen uit concentraat of diepgevroren sappen. Je weet precies wat er in zit en waar ons fruit vandaan komt. 100% fruit van Nederlandse bodem. Puur natuur, zonder kunstmatige toevoegingen en toch lekker lang houdbaar. Zo is het nog makkelijker om eerlijk, goed product te serveren aan je gasten, cliënten of patiënten.

Gemaakt met respect voor de natuur

Onze fruittelers en sapmakers werken zoveel mogelijk samen met de natuur. Zo gebruiken we natuurlijke vijanden van de bladluis en een biologische techniek tegen fruitmotten om de oogst te schermen. Hierdoor zijn er nauwelijks chemische bestrijdingsmiddelen nodig. De sappersen en koelcellen? Die draaien op stroom van de zon. En de fruitpulp die overblijft na het persen, gaat als veevoer naar boerderijen in de omgeving. Met die wetenschap smaken onze sappen nóg lekkerder.

Onderdeel van de Neder Groep

Neder Sap is onderdeel van de Neder Groep. De Neder Groep ontwikkelt nieuwe Nederlandse voedselproducten en voedselconcepten, adviseert over de transitie naar een korte voedselketen en distribueert onder eigen label voedsel van eigen bodem. Meer weten of benieuwd naar onze andere Neder-producten? Kijk op de website van Neder Groep.

Krijg je dorst van hé? Vraag snel een dorstlessende sap-demonstratie aan:

Wil je een offerte op maat voor een sapdispenser en/of de levering van grote sapvolumes? Neem contact met ons op en vraag een demonstratie aan. Een van onze vertegenwoordigers laat je graag onze heerlijke sappen proeven.