Ons verhaal

Uit liefde voor het lekkerste van dichtbij

Nederlanders houden van vruchtensap. We drinken er gemiddeld zo’n twee glazen in de week van. Maar wist je dat veel sappen van ver weg komen? Jammer, want het lekkerste fruit vind je gewoon in Nederland. Blozende appels, stevige peren, zachtzoete frambozen en sappige aardbeien. Die verwerken we voor jou tot heerlijke, verse sappen. Veel lekkerder én beter voor de wereld om ons heen. Want wat in je glas zit, heeft geen duizenden kilometers afgelegd.

Met hetzelfde gemak een betere sap

Neder Sap levert haar vruchtensappen aan restaurants, hotels, cateraars en zorginstellingen. Onze pure, versgeperste sappen zijn een aantrekkelijk alternatief voor sappen uit concentraat of diepgevroren sappen. Je weet precies wat er in zit en waar ons fruit vandaan komt. 100% fruit van Nederlandse bodem. Puur natuur, zonder kunstmatige toevoegingen en toch lekker lang houdbaar. Zo is het nog makkelijker om eerlijk, goed product te serveren aan je gasten, cliënten of patiënten.

Gemaakt met respect voor de natuur

Onze fruittelers en sapmakers werken zoveel mogelijk samen met de natuur. Zo gebruiken we natuurlijke vijanden van de bladluis en een biologische techniek tegen fruitmotten om de oogst te schermen. Hierdoor zijn er nauwelijks chemische bestrijdingsmiddelen nodig. De sappersen en koelcellen? Die draaien op stroom van de zon. En de fruitpulp die overblijft na het persen, gaat als veevoer naar boerderijen in de omgeving. Met die wetenschap smaken onze sappen nóg lekkerder.

Hier komt jouw Neder Sap vandaan

Onderdeel van de Neder Groep

Neder Sap is onderdeel van de Neder Groep. Neder Groep is de groothandel voor voedsel van eigen bodem. Het assortiment omvat meer dan 2500 voedselproducten van Nederlandse voedselmakers. Die worden rechtstreeks geleverd aan jou. Het hele jaar door, ook in grote volumes en met een gegarandeerde productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Zo bestel je makkelijk (h)eerlijke producten uit de korte voedselketen!

Krijg je dorst van hé? Vraag snel een dorstlessend proefpakket aan:

Wil je een offerte op maat voor een sapdispenser en/of de levering van grote sapvolumes? Neem contact met ons op en vraag een proefpakket aan. Eén van onze vertegenwoordigers laat je graag onze heerlijke sappen proeven.