Lees meer

Hier komt jouw Neder Sap vandaan

Buitenbeentjes

We gebruiken voor onze sap buitenbeentjes. Vruchten die een deukje of vlekje hebben of net te groot of juist te klein zijn om te verkopen, maar net zo lekker smaken. Zonde toch om weg te gooien?

Samen met de natuur

Wist je dat onze fruittelers en sapmakers zo veel mogelijk samenwerken met de natuur? Zo gebruiken ze natuurlijke vijanden van de bladluis en een biologische techniek tegen fruitmotten om de oogst te beschermen. Hierdoor zijn er nauwelijks chemische bestrijdingsmiddelen nodig.

Ons fruit

Friszoete appels

Als basis voor al onze sappen gebruiken we appels, vooral Elstar. Een lekkere, friszoete appel die veel smaak geeft. Daar voegen we zoetzure, sappige Jonagolds aan toe. De appels komen uit boomgaarden in de Flevopolder. Daar groeien ze in de frisse polderwind, met lekker veel zonlicht.

Sappige peren

Het geheim van onze appel-perensap? Dat zijn de lekkere perensoorten die we toevoegen aan onze heerlijke appels. We combineren namelijk de fijn zoete en sappige Conference-peer met de volzoete Doyenné du Comice.

 

Zachtzoete frambozen

In ons rood fruitsap gaan lekker veel verse frambozen. We gebruiken de Kwanza, een herfstframboos met een oranjerode kleur en zachtzoete smaak. We plukken ze met de hand en vlak voor het persen, pas als ze écht goed rijp zijn dus. Dat proef je! Wist je trouwens dat frambozen vol vitamine C zitten? Super gezond dus.

Sappige aardbeie

In rood fruitsap horen natuurlijk ook aardbeien. We voegen onder meer de Murano toe. Deze aardbeienplant draagt steeds opnieuw vrucht en groeit in de buitenlucht. Ze zijn lekker sappig, vol van smaak en zitten vol gezonde antioxidanten. Met dank aan de natuur! En weet je wat het mooie is: als dat lekkers groeit dichtbij huis. In de Betuwe. Dat scheelt heel veel transportkilometers.

Blijf op de hoogte van sappige details

Ontdek onze sappen

Onze appelsap is een heerlijke, fruitige dorstlesser. Deze pure appelsap maken we van buitenbeentjes. Appels die een deukje of vlekje hebben of net te groot of juist te klein zijn om te verkopen, maar net zo lekker smaken.

Onze appel-perensap is een ambachtelijke vruchtensap met een zachte, zoete smaak. Met de lekkerste boomgaardperen uit de Flevopolder en zonder toevoegingen. Puur fruit in een glas dus!

Onze appel-rood fruitsap is een echt zomers vruchtensap. Het zomerse fruit zorgt voor een heerlijke zoete smaak en samen met de lichtzure appels is dit een smaakvolle combinatie.